Pandarium

Pandarium

Luxuságyneműt kaptak a gorillák a chicagói állatkertben

2015. május 26. - idomar

Sokan szívesen elcserélnénk az ágyneműnket most a chicagói állatkert gorillabébijeivel, akik egy újrahasznosítási program keretében a helyi Hilton használt ágyneműit kapták meg.

gorilla.png

Az ágyneműk a legjobb minőségű alapanyagokból készültek, és a megkérdezett állatkerti gondozó szerint egyáltalán nem voltak elhasználtak. Viszont az adományozó cég előírásai közé tartozik, hogy olyan lepedőket, amelyeken eltávolíthatatlan folt van, nem használhatnak többé.

Így került volna most 400 szobára elegendő  top minőségű alapanyagból készült textília a szemétbe. De ehelyett az újrahasznosítás jegyében a chicagói Lincoln Park Zoo gorillabébijei kaptak meg belőle 100 darabot, a többinek pedig a hajléktalanszállókon örülhettek.

Ha szeretnéd, ha eljutnának hozzád a hasonló hírek, kezdd el követni a Pandariumot a Facebookon is!

(via)

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása