Pandarium

Pandarium

Pandabárány a Staten Island-i állatkert új szenzációja

2015. május 11. - idomar

Ha két cuki dolgot összeadunk, akkor abból kizárólag valami még cukibb születhet! Ez igaz az Earl nevű kisállatra, a Staten Island Zoo pandabárányára is.

Persze szó sincs arról, hogy Earl valamilyen állatkerti kísérlet eredménye lenne, és valóban egy pandától és egy báránytól származna, de foltjai miatt mindenki csak pandabáránynak hívja, és hatalmas népszerűségét is ennek köszönheti.

pandalamb_1.jpg

forrás: Staten Island Zoo

Igazából azt is legfeljebb egy genetikus tudná elmagyarázni, hogy Earl mintázata hogyan alakult ki, mivel a bárány szülein nincsenek ilyen pandaszerű foltok. Azt viszont nem lehet vitatni, hogy Earlnek kifejezetten jól áll ez az egyedi megjelenés. 

A pandabárány április 25-én született New York állam Staten Island Zoo nevű állatkertjében, és pár nap alatt olyan híres lett, hogy már az NBC hírcsatorna is felkereste:

Érdekelnek a kisállatok? Legyél az elsők között, akik lájkolják a Pandarium blog Facebook oldalát!

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása