Pandarium

Pandarium

Te mit tennél, ha egy egész oposszumcsalád költözne a gardróbodba?

2015. május 19. - idomar

Erre itt Magyarországon persze nem kell felkészülnöd, hacsak nem egy állatkerti szökevény gondolja azt a gardróbodról, hogy ennél jobb búvóhelyet máshol nem találhatna. És aztán a nagy biztonságérzetbe bele is fészkelne - rögtön kilenc kölyköt! 

Ez történt egy amerikai nővel, aki mikor észrevette, hogy beköltözött a szekrényébe az oposszum, elkezdte filmezni az eseményeket. Először seprűvel próbálja elkergetni a betolakodót, aztán mikor észreveszi, hogy kölykei is vannak, az ő szíve is megenyhül. A kicsiket 1:40-től lehet először meglátni, addig elég unalmas a videó egyébként. 

Végül sikerült kicsalogatnia a gardróbból az oposszumcsaládot, akik újra a kertben kénytelenek maguknak otthont találni. Nem lehet egyszerű dolog az oposszum nőstények élete sem, a kölykök szó szerint fürtökben lógnak róluk. 

Tetszett? Lájkold Te is a Pandarium blogot a Facebookon!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása