Pandarium

Pandarium

Mindenki ilyen happy endben bízik, aki veszített már el házi kedvencet

2015. május 13. - idomar

Egy észak-ausztrál kislány már épp elkezdett belenyugni, hogy vagy ellopta valaki a cicáját, vagy valami szörnyűség történt vele, amikor 49 nappal a kedvenc eltűnése után megcsörrent a telefon, és a vonal végén a 3500 kilométerre költözött szomszédjuk beszélt. 

pippa2.jpg

A Pippa nevű cica február 20-án tűnt el Ausztrália északi részén, Darwinban. Gazdája, a tízéves Emily minden menhelyet végigjárt az anyukájával, de sehol sem leltek a hároméves macska nyomára. A hetek teltek, és már pont kezdték elfogadni, hogy vagy ellopták a házikedvencüket, vagy már nem is él a cica, mikor telefonhívást kaptak a korábbi szomszédjuktól, aki 49 nappal korábban költözött a kontinens másik végébe.

pippa.jpg

A szomszéd konténerekben szállíttatta át bútorait a 3500 kilométerre fekvő Brisbane-be, ahol a kipakoláskor talált rá a teljesen legyengült állatra. Az állatorvosok szerint az is csoda, hogy életben maradt Pippa, hiszen 49 napot víz nélkül nem szoktak kibírni a macskák. Pippának pedig sem vize, sem élelme nem volt, de még levegőhöz is alig jutott, mivel a bútorszállító konténert nagyon alaposan lezárják, hogy a tartalmát a legjobban meg tudják védeni az esőtől. 

A házi kedvenc most még orvosi felügyelet alatt van Brisbane-ben, de ha felerősödik, hazareptetik a határtalanul boldog gazdájához. Mindenkinek, akinek elkóborolt a kedvence, pont ilyen happy endet kívánunk!

Érdekelnek a kisállatok? Legyél az elsők között, akik lájkolják a Pandarium blog Facebook oldalát!

(képek: Rebecca Shilling, forrás: 9news Australia)

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása